První závodní víkend 28.09.2024 VC Kopřivnice a „ŠUMPERUN“

V sobotu 28. září se naši plavci nezastavili a zúčastnili se hned dvou sportovních akcí, kde skvěle reprezentovali náš oddíl. Na Velké Ceně Kopřivnice, která se pyšnila mezinárodní účastí, zazářili Marcela Nevrklová, Maty Rolínek a Adam Drabeš. V konkurenci starších závodníků si Marcela odnesla stříbrnou medaili na 100 metrů prsa a bronz na 200 metrů prsa. Matyáši se také dařilo, vybojoval dvě bronzové medaile v obou prsařských disciplínách. Adam si pak vylepšil své osobní rekordy, což je důkazem jeho úsilí.

Naši plavci nezůstali pozadu ani na suchu a čtyři členové oddílu se zúčastnili běhu „Šumperun“. Anna Vrbová v konkurenci o rok starších závodnic obsadila čtvrté místo, zatímco Jáchym Kobza skončil pátý ve stejné kategorii chlapců. Kačka Korcová se stylem start-cíl porvala s půl kilometrovou tratí a skončila na skvělém pátém místě, její starší bratr Filip Korec si doběhl pro desáté místo.

Umístění v první desítce je fantastickým úspěchem a jasným důkazem toho, že pravidelný trénink vede k výborným výkonům. Gratulujeme našim sportovcům a přejeme jim hodně štěstí v dalších závodech!